Centraal Parkeren

Centraal Parkeren

Unavailable
1 2 3 4 5
Poor
0.1 miles from AMS
Vertrekpassage 29-125, Schiphol, NL

Overview

2
Poor

Centraal Parkeren

Open 24 hours per day, Centraal Parkeren is located near Amsterdam Airport Schiphol at Vertrekpassage 29-125, 1118 AP Schiphol, offering travelers both short and long term parking, free shuttle and only costing €47,00 per day.

Discover discounted airport parking on parkingaccess.com. Compare and save up to 60% on short or long-term airport parking at Amsterdam Airport Schiphol.

Address
Vertrekpassage 29-125, Schiphol, NL
Google Map
Centraal Parkeren
1 2 3 4 5
Poor
Vertrekpassage 29-125, Schiphol, NL

Amenities

Google Reviews

2
Poor
1 2 3 4 5
(Based on 1 reviews)
Thomas van Dijk
1 2 3 4 5
Via Social deal gebruik gemaakt van de valet parking van centraalparkeren.nl. Bij aankomst was het op de afgifteplaats (tussen vertrekhal 2 en 3 erg druk). Ik ben daarom een klein stukje doorgereden naar vertrekhal 3 en heb gebeld dat ik daar stond. Na een paar minuten tikte er een man op mijn raam en zei in slecht Nederlands dat ik de sleutel moest geven, hij attendeerde mij er ook nog even op dat ik echt niet goed stond. Ik stelde voor om het formulier eerst in te vullen (waarop dingen worden ingevuld zoals de km-stand en of er schade is). Dat was niet nodig volgens deze meneer. Hij wilde foto's nemen van de auto en liet in de haast zijn camera vallen op mijn motorkap. Ik ben met een onprettig gevoel vertrokken.Bij aankomst heb ik gebeld dat ik geland was. Ik had iemand aan de lijn die slecht slecht Nederlands sprak. Er ontstond hierdoor spraakverwarring over of ik mijn bagage al had opgehaald. Mijn auto stond klaar maar bij het instappen bleek dat de gordel helemaal los hing en niet meer naar binnen ging, het plastic bij de deur was los. Ik liet het zien aan de meneer en hij reageerde onverschillig. Hij zei dat hij nooit een gordel gebruikte en dat hij het niet gedaan had. Hij wenste mij een goede reis.
Select Dates
Centraal Parkeren is unavailable to book on our website. Search for other parking options available at AMS.